Ανακοινώθηκε το Διεθνές Συνέδριο κοινής ανατροφής για το 2023

Ανακοινώθηκε το Διεθνές Συνέδριο κοινής ανατροφής για το 2023.

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 5η, 6η και 7η Μαΐου 2023 από το Διεθνές Συμβούλιο Κοινής Ανατροφής.

Εγγραφές και συνδρομές για δια ζώσης παρακολούθηση ή μέσω διαδικτύου στο  https://athens-2023.org

Όντας το 6ο κατά σειρά Συνέδριο που διοργανώνεται από το Διεθνές Συμβούλιο Κοινής Ανατροφής, θα αναλυθούν οι βέλτιστες πρακτικές κοινής ανατροφής για τέκνα μετά από την διάσπαση της συμβίωσης των γονέων τους, θα παρουσιαστούν αποτελέσματα ερευνών από διεθνούς κύρους επιστήμονες, και θα συζητηθούν οι πρακτικές γονικής αποξένωσης και τα αποτελέσματα αυτής.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην κύρια αίθουσα συνεδριάσεων και σε συναντήσεις στρογγυλής τραπέζης, που θα προσεγγίσουν πολλά θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, με την δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης και συμμετοχής.

Τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι το πέντε αστέρων “Royal Olympic Hotel”, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις και τον χώρο που απαιτείται για να φιλοξενήσει το διεθνές συνέδριο.

Το πρώτο βράδυ του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί δεξίωση καλωσορίσματος στο υπέροχο roof garden του ξενοδοχείου. Θα υπάρξουν επίσης άλλες συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως προαιρετική ξενάγηση στην Ακρόπολη, δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης το δεύτερο βράδυ του συνεδρίου και ημερήσια κρουαζιέρα στα νησιά για όσους συμμετέχοντες θα ήθελαν να παρατείνουν τη διαμονή τους στην περιοχή. Οι εκπρόσωποι είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους στο Royal Olympic Hotel ή να επιλέξουν οποιοδήποτε εναλλακτικό κατάλυμα στην περιοχή. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμα σε όλους τους αντιπροσώπους. Καφές και ποτά στα διαλείμματα του συνεδρίου θα παρέχονται ως μέρος του κόστους εγγραφής για τους συμμετέχοντες.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι που το ICSP αποφάσισε να πραγματοποιήσει το 6ο Συνέδριο του στην Αθήνα, αφού από τον Σεπτέμβριο του 2021 τέθηκε σε εφαρμογή ο νόμος 4800/21 στην χώρα μας. Μετά από την εφαρμογή του νέου νόμου για πλέον του ενός έτους, θα έχει ενδιαφέρον να εντοπίσουμε πόσα κοντά είναι η χώρα μας στη εφαρμογή του νόμου, αλλά και πόσο κοντά είναι ο νόμος αυτός στην ανάγκες που προκύπτουν για την εφαρμογή της κοινής ανατροφής των τέκνων υπό το πρίσμα Διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων.

Leave a reply

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Κάθε παιδί χρειάζεται 2  Γονείς Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «A Child Needs 2 Parents ΑΜΚΕ»

Άρθρα

Επικοινωνία

Παναγή Τσαλδάρη 309
Νίκαια
ΤΚ: 18453

Υποστήριξη

Με ενθουσιώδεις εθελοντές, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε οποιαδήποτε στιγμή.