11η-Ιστορία Στρατιωτικός

Εδώ και ένα χρόνο δίνω την μάχη να είμαι δίπλα στον γιο μου που μου τον στερούν με κάθε τρόπο… Συκοφαντήθηκα σε οικογένεια και φίλους, στη δουλειά μου ακόμα και μπροστά στο παιδί μου. Προσπαθούν να μου καταλογίσουν μάταια ψευδείς κατηγορίες..

Εγώ όμως υπηρετώ την πατρίδα μου σχεδόν 20 χρόνια. Προσπάθησαν να με διαβάλουν χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο ακόμα και το γεγονός ότι υπηρέτησα σε πολύ επίλεκτες μονάδες που για να φτάσει κανείς  σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται ιδρώτας, χρόνος, γνώσεις και πολλές φορές τραυματισμοί. Με στόχο να κρατήσουμε χιλιάδες άλλους ασφαλείς. Ακόμα κι αυτό παρουσιάστηκε ως επιχείρημα για να με κρατήσουν μακριά από το παιδί μου ενώ τόσα χρόνια, μαζί με τους συναδέλφους μου, προστατεύω τα παιδιά όλων. Όμως η αλήθεια θα λάμψει…

Στάθηκα στο μέγιστο βαθμό σε άνθρωπο δικό μου τότε.. με πολύ σοβαρή ασθένεια και τον γιο μου 18 μηνών έτρεξα στα νοσοκομεία στους παιδικούς σταθμούς στα ξενύχτια στον στίβο μάχης της ζωής ισότιμα σαν κάθε αξιοπρεπή γονέα και μόνος και με φίλους…… άλλαξα την ζωή την δουλειά και τα θέλω μου με γνώμονα την υγεία τους και την ασφάλεια τους. Αυτό δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει και ούτε οι αναγνώστες θα καταλάβουν

Φυσικά και κινούμαι με κάθε νόμιμο μέσο.

Μετά από καιρό διαπίστωσα ότι χιλιάδες μπαμπάδες, ανεξαρτήτως δουλειάς, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: Τη γονική αποξένωση, τις ψευδείς κατηγορίες, και το παιδί σαν μέσο εργαλειοποίησης και απειλών. Σταματήστε αυτό τον ρατσισμό και το έγκλημα. Το μόνο θύμα είναι το παιδί..

Ναι έχουμε Ισότητα.  Ο πατέρας μπορεί ισόνομα στο 2020 και κατά περιπτώσεις καλύτερα, να μεγαλώνει και να φροντίζει το παιδί του. Ναι. Είμαι αθλητής, καλός στην δουλειά μου και πατέρας πάνω από ΟΛΑ. Όταν με δόλιους τρόπους με χτυπούν ειδικά στο τρίτο, ΔΕΝ θα τα παρατήσω ποτέ!

Τους  κοντινούς μου ανθρώπους, που έχουν ξοδέψει χρόνο, χρήμα και αγάπη για τον Αγώνα που δίνω για τον γιο μου δεν θα τους απογοητεύσω ποτέ. Μην γίνετε ένα σενάριο οικογενειακής ιστορίας. Δράστε! Σταθεροί και δυνατοί για το καλό των παιδιών, των αυριανών μεγάλων.

Τα παιδιά σας σάς χρειάζονται..

Leave a reply

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Κάθε παιδί χρειάζεται 2  Γονείς Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «A Child Needs 2 Parents ΑΜΚΕ»

Άρθρα

Επικοινωνία

Παναγή Τσαλδάρη 309
Νίκαια
ΤΚ: 18453

Υποστήριξη

Με ενθουσιώδεις εθελοντές, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε οποιαδήποτε στιγμή.