10η-Ιστορία Πατέρας

Εδώ και ένα χρόνο δίνω την μάχη να είμαι δίπλα στον γιο μου που μου τον στερούν με κάθε τρόπο.. συκοφαντήθηκα σε οικογένεια φίλους αλλά και στην δουλειά μου αλλά και μπροστά στο παιδί μου.. μέσα από ψευδείς κατηγορίες…που μάταια προσπαθούν να μου καταλογίσουν.. υπηρετώ την πατρίδα μου σχεδόν 20 χρόνια ..

Προσπάθησαν να με διαβάλουν να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο το ότι επειδή υπηρέτησα σε πολύ επίλεκτες μονάδες που για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται ιδρώτας χρόνος γνώσεις και πολλές φορές τραυματισμοί Για να κρατήσεις χιλιάδες άλλους ασφαλείς μέσα από την εμπειρία σου.. μέχρι και αυτό σαν μειονέκτημα να είμαι δίπλα στο παιδί μου ενώ τόσα χρόνια προστατεύω τα παιδιά όλων με τους συναδέλφους μου.. η αλήθεια θα λάμψει…

Στάθηκα στο μέγιστο βαθμό σε άνθρωπο δικό μου τότε.. με πολύ σοβαρή ασθένεια και τον γιο μου 18 μηνών έτρεξα στα νοσοκομεία στους παιδικούς σταθμούς στα ξενύχτια στον στίβο μάχης της ζωής ισότιμα σαν κάθε αξιοπρεπή γονέα και μόνος και με φίλους…… άλλαξα την ζωή την δουλειά και τα θέλω μου με γνώμονα την υγεία τους και την ασφάλεια τους.

Φυσικά και κινούμαι με κάθε νόμιμο μέσο ..

Μετά από καιρό διαπίστωσα ότι χιλιάδες μπαμπάδες ανεξαρτήτως δουλειάς αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.. την γονική αποξένωση τις ψευδείς κατηγορίες… και το παιδί σαν μέσο εργαλείοποιησης και απειλών. Σταματήστε αυτό τον ρατσισμό και έγκλημα …το μόνο θύμα είναι το παιδί..

Ναι έχουμε Ισότητα σωστά? Ο πατέρας μπορεί ισόνομα στο 2020 και πολλές φορές καλύτερα να μεγαλώνει και να φροντίζει το παιδί του. Ναι είμαι αθλητής καλός στην δουλειά μου και πατέρας πάνω από ΟΛΑ. Όταν με δόλιους τρόπους με χτυπούν ειδικά στο τρίτο, ΔΕΝ θα τα παρατήσω ποτέ!

Οι κοντινοί μου άνθρωποι που έχουν ξοδέψει χρόνο χρήμα και αγάπη για τον Αγώνα που δίνω για τον γιο μου δεν θα τους απογοητεύσω ποτέ. Μην γίνεται ένα σενάριο οικογενειακής ιστορίας. Δράστε! Σταθεροί και δυνατοί για το καλό των παιδιών των αυριανών μεγάλων.

Τα παιδιά σας σας χρειάζονται..

Leave a reply

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Κάθε παιδί χρειάζεται 2  Γονείς Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «A Child Needs 2 Parents ΑΜΚΕ»

Άρθρα

Επικοινωνία

Παναγή Τσαλδάρη 309
Νίκαια
ΤΚ: 18453

Υποστήριξη

Με ενθουσιώδεις εθελοντές, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε οποιαδήποτε στιγμή.