Παρέμβαση σε Υπουργείο Εργασίας, Παιδείας, Επικρατείας και ΔΥΠΑ – Προκήρυξη πρόσληψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Με επιστολή προς το Υπουργείο Εργασίας, Παιδείας, Επικρατείας και την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, στις 28/06/2023, το «Παιδί με 2 Γονείς» έκανε παρέμβαση επί της Προκήρυξης 739031/27.06.2023 όπου οριζόταν ότι για την κάλυψη έκτακτων θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού για το σχολικό έτος 2023-2024 μοριοδοτούνταν μόνο οι εκπαιδευτικοί που ασκούν γονική μέριμνα και επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων τους.

Εκτέθηκαν οι θέσεις της ΑΜΚΕ επί των προηγούμενων ανάλογων επιστολών προς το Υπουργείο Παιδείας, Εργασίας και ΑΣΕΠ σχετικά με την μοριοδότηση κατά την πρόσληψη εκπαιδευτικών και ο αντισυνταγματικός διαχωρισμός μεταξύ γονέων με γνώμονα την γονική τους ιδιότητα πριν και μετά τη διάσπαση της συμβίωση τους.

Αντιστοίχως αιτηθήκαμε την άμεση αρωγή της νεοεκλεγμένης κυβέρνησης για την αποκατάσταση αυτής άνισης αντιμετώπισης γονέων στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη.

Ακολουθεί σύνδεσμος με την επιστολή της ΑΜΚΕ και την Προκήρυξη

 28-06-2023 – Επιστολή Υπ Εργασίας Παιδείας ΔΥΠΑ Μοριοδότηση Έκτακτων Εκπαιδευτικών
 ΔΥΠΑ

Leave a reply

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Κάθε παιδί χρειάζεται 2  Γονείς Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «A Child Needs 2 Parents ΑΜΚΕ»

Άρθρα

Επικοινωνία

Παναγή Τσαλδάρη 309
Νίκαια
ΤΚ: 18453

Υποστήριξη

Με ενθουσιώδεις εθελοντές, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε οποιαδήποτε στιγμή.