Η ιστοσελίδα μας είναι online

Μας ένωσε ένα κοινό μέλημα: η ευημερία των παιδιών μας.
Μας ώθησε να συνεργαστούμε: η κοινή μας ιδεολογία ότι η ανατροφή των παιδιών και από τους δύο γονείς τους είναι θεμέλιο ζωής, ώστε να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες και υγιείς προσωπικότητες.
Αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε αυτή την αρχή συνεργαστήκαμε για χρονικό διάστημα πλέον των 9 μηνών ιδρύοντας την ΑΜΚΕ A Child Needs 2 Parents (www.achildneeds2parents.gr), οργανώνοντας παρεμβάσεις προς φορείς, συλλέγοντας υλικό, εγκυκλίους, εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει της σχέσεις γονέων-τέκνων μετά από την διάσπαση της συμβίωσης τους.
Στόχος μας είναι η ανάδειξη των παθογενειών, η πληροφόρηση των πολιτών, και οι προτάσεις για την βελτίωση της ζωής παιδιών εν διαστάσει γονέων. Η εργασία μας είναι εθελοντική και υπό αυτό το πρίσμα καλούμε γονείς, πολίτες και φορείς να στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια μας.

Leave a reply

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Κάθε παιδί χρειάζεται 2  Γονείς Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «A Child Needs 2 Parents ΑΜΚΕ»

Άρθρα

Επικοινωνία

Παναγή Τσαλδάρη 309
Νίκαια
ΤΚ: 18453

Υποστήριξη

Με ενθουσιώδεις εθελοντές, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε οποιαδήποτε στιγμή.